CMP - ljuspunkten-helheten

Go to content
CellMinnesMålning
-CMP

 
CELLMINNESMÅLNING
 
En självterapeutisk metod för läkning på cellnivå av känslomässiga belastningar, fysiska krämpor, jobbiga minnen, felaktiga föreställningar, övertygelser och mönster i ditt liv. Våra minnen lagras i våra celler, varav 90 % i det undermedvetna. Forskare har bekräftat att det är våra celler som lagrar våra minnen och att de destruktiva cellminnena skadar vårt DNA som på sikt skapas ohälsa och sjukdom.SKAPAR STRESS I DET AUTONOMA NERVSYSTEMET
Alla sjukdomar har sitt ursprung i den stress som uppstår i det autonoma nervsystemet. På sikt skadas vårt immunsystem och våra organ. Den inre/yttre stressen har större inverkan på vår hälsa än eventuella genetiska arv. Hur vår uppväxt var, avgör hur vi mår som vuxna. Alla obearbetade trauman gör oss sjuka senare i livet. Det finns forskning som tydligt beskriver den ohälsa som uppstår av en svår uppväxt t ex. Allt vi upplever, har upplevt, i detta liv och tidigare liv och ärver genetiskt finns kvar i cellerna och stör vårt energisystem, skapar felaktiga föreställningar och övertygelser som i sin tur triggar igång oss i nuet varje gång vi möter något som liknar det jobbiga vi varit med om. Om vi t ex blivit hundbitna, överreagerar vi i mötet med hundar, med samma skräck som då när vi blev bitna. Oavsett hund eller situation. Hela vårt autonoma nervsystem reagerar med stress. Dessutom förlorar vi energi av att försöka förtränga jobbiga minnen. På sikt sviktar vårt immunsystem och våra organ. Vi vågar inte leva fullt ut, hitta och utveckla våra resurser, undviker jobbiga situationer, kan få trassliga relationer och kan även stanna upp i vår andliga utveckling.

CMP frigör och helar dessa obalanser, även det som ligger i det omedvetna. Du behöver inte prata om det som belastar dig. Frigörelsen sker i energiform genom din vilja/intention samt projektion i färg och rörelse. En skonsam och snabb metod där du inte behöver minnas eller berätta din livshistoria. Där de destruktiva cellminnena från detta liv, fosterlivet, tidigare liv samt det som är nedärvt, lämnar dig som en energi.

Mina erfarenheter:
Traditionell samtalsterapi lär oss mestadels hantera våra problem i livet. Det krävs andra terapiformer för att lösa upp de negativa minnen och inprogrammeringar som finns i det undermedvetna. Cellminnesmålning är en av metoderna. Den är effektiv och vi kan lära oss att själva arbeta med den.
            
Frigörelsen.
Detta kan ske helt utan starka känslor och minnesbilder. Destruktiva cellminnen är energier som lämnar dig, din kropp och ditt energifält.
 
Under processen kan en tung energi upplevas. Den minskar tills du upplever en stillhet, kraftfull lättnad och inre frid. Om vi inte medvetet går in och styr, kontrollerar, analyserar, försöker minnas och känna så sker tömningen spontant. Intellektuell fokus bromsar upp processen! Släpp bara kontrollen och var i nuet! Här är nyckeln det mantra som du har i din önskan/vilja. Går du hängivet in i processen med tillit, vilja och intention tillsammans med ditt mantra, då lyckas du fullt ut!

Sommarkurs/veckokurs på Öland 2020: 4200 kr, inklusive allt målarmaterial. Anm. avg. 1000 kr.                       Information kommer senare.  
______________________________________________________________________________________________________________________         
Helgkurser i cellminnesmålning.
Du kan delta en eller två helgdagar, i mån av plats även halvdag. Nybörjar- och fortsättningskurs. Du arbetar i din egen process. Jag vägleder dig varsamt in i metoden, teoretiskt, praktiskt och andligt. Små grupper ger dig mer tid för individuell vägledning. Vi börjar och avslutar dagen med energifyllda meditationer som skapas i stunden för just din grupp!
________________________________________________________________________________________________________________________
Anmälan: Tel: 070 771 17 90 eller mejl: ljuspunkt@tele2.se  
Anmälan är obligatorisk.  Anmäl dig över mail med ditt namn, kurs och datum.
När du fått bokningsbekräftelse betalar du in kursavgiften. Bokningsavgiften är 500 kr och ingår i kursavgiften.
Senast 4 veckor innan kursen. bg:434-9817.
I mån av plats kan du anmäla dig senare.
 
Kurskostnad inklusive allt målarmaterial och fika.

700 kr/dag,  350 kr/ halvdag


Anmäl dig snarast, begränsat antal platser!
 
 


Din lärare är
Marita Lindström


Kurstider
Lördag
CMP
09.30 - 17.00
Söndag
CMP
09.30 - 17.00
Program
Made with WebSite X5
KURSER
Cellminnesmålning
Vedic Art
Medial utveckling

BEHANDLING
Regressionshypnos
NLP
Healing
Medial vägledning
Följ mig på
Back to content