Medial kurs - ljuspunkten-helheten

Go to content
Medial utveckling

välkommen till kursen för
personlig och medial utveckling!


Jag älskar att få lära ut/dela med mig!Att få vara delaktig i din utveckling att hitta och utveckla dina mediala gåvor! Tillsammans med dig få uppleva befrielsen och förändringen när du skalar bort det som eventuellt hindrar dig att nå det ditt hjärta längtar efter, komma närmare dig själv och din egen inre vägledning. Medialitet handlar om att blicka inåt. Att hitta de dolda gåvor du föddes med.

Kursen är uppdelad på fyra helger. Du betalar en helg i taget och får ett diplom vid sista kurshelgen. Kursen vänder sig till alla som vill hitta sina mediala gåvor, utveckla  och stärka dem. Du får lära dig meditera, öva på din intuition, ta emot helande energier, lära dig om healing, använda dina drömmar, skapa din framtid, jorda och beskydda dig, rena dig och ditt hem, öva upp ditt högre medvetande och kontakten med din vägledare, änglar och anhöriga och mycket mer. Läs mer under program.

DIN INRE VÄGLEDARE.
Inom dig har du all kunskap du behöver!

Du kan behöva rensa ut negativa tankar om din förmåga, samt bli varsamt vägledd, i din egen takt, för att börja din livsresa in i ditt andliga JAG. Var och en arbetar i sin egen process och kommer att hitta sina egna gåvor.

Möt ditt inre ljus. Detta ljus bär all kunskap och är nyckeln till all andlig kommunikation.

Vi lever i en tid med kraftfull utveckling där fler och fler börjar söka svaren inom sig själva. Det handlar om intuitionen som är själens kommunikation med oss. Vi är här för att utvecklas och hitta vår livsuppgift. Moder jord har höjt sina energier och den andliga världen blir mer närvarande i det dagliga livet. Negativ energi löses upp i denna transformation. Genom att arbeta med att utveckla oss själva och vår medialitet, uppnår vi större frid, trygghet, mer ljuskraft, hälsa och förståelse för det som händer. När vi hittar vår inre vägledning behöver vi inte länngre söka svaren utanför oss själva. Om vi inte redan fullföljer vår livsuppgift så kommer vi att hitta den.

HELHETSHÄLSA
Förutsättningen för att vi ska uppnå en helhethälsa är att få balans och samarbete mellan den fysiska, känslomässiga, tankemässiga och själsliga kroppens hälsa.  Dessa aspekter går som en röd tråd igenom utbildningen. Min erfarenhet visar att om vi bär på gamla negativa minnen kan vår mediala gåva inte lysa lika starkt. Vår mottagare och sändare försvagas. På samma sätt som vår kropp försvagas om den kommer i obalans.

Vi arbetar med övningar som utvecklar oss, renar oss från eventuella begränsningar och motstånd från det förflutna. Vi arbetar med metoder som skapar höga energier. Personlig och medial utveckling skapar mer närvaro, välmående, trygghet, intuition och ljus inom oss. Vi känner oss säkrare i att avläsa och ta emot budskap. Vi blir renare kanaler och mottagare för andlig vägledning, balans och kraft.

När vi förstår oss själva och rensar ut det
som står i vägen för vår utveckling då kan vi nå våra livsmål!

OM MIG!
Under större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag fått förmånen att vägleda människor. Det är berikande. Jag fortsätter att utveckla mina kurser med nya metoder i takt med de energier som kommer till oss.

Jag är mycket trygg i mitt sätt att arbeta på. Det är djupt, intuitivt och med en stark inre vägledning.

Sedan barndomen har jag alltid målat och skapat. Efter skolan studerade jag konst och reklamteckning. Jag ville arbeta med människor och utbildade mig till arbetsterapeut med fortbildning till  psykoterapeut. Traditionell samtalsterapi kommer dock inte i kontakt med vårt undermedvetna. Vi behöver hela den fysiska, mentala och känslomässiga kroppen med hjälp av själ och ande för att uppnå full hälsa. Allt hänger ihop! Så jag fortsatte utbildada mig inom regressionshypnos, meditationstekniker, hypnoterapi, NLP, Reikihealing, till Vedic Art lärare och handledare i cellminnesmålning samt till medium och helhetsterapeut. Allt sedan barndomen har jag varit intuitiv, inkännande och medial.

Jag hittade hem! Genom att individanpassa de metoder jag behärskar, i kombination med den inre vägledningen, finns helandet gåva.
Jag är din vägledare på din väg mot ditt sanna och andliga jag.

 
 
KURS I PERSONLIG OCH MEDIAL UTVECKLING
 
     Fyra helger
 
          2-3/2, 30-31/3, 11-12/5 2019
    
      PROGRAM
 
Övningar och teori. Individuella, i par och grupp.
Om andevärlden. Den fysiska kroppen som mottagare.
Ta fram min intuitiva förmåga. Övningar för att stärka min intuition.
Jordning och beskydd.
Utvecklande meditationer och energihöjande övningar.
Utveckla min intuition och tolka signaler/symboler.
Hur jag medvetet kan skapa i mitt liv. Grundläggande teori och övningar.
Hitta och befria mig från olika belastningar.
Helande och stärkande metoder för kroppslig hälsa.
Mina drömmar som vägledare.
Healingens grunder.
Att använda pendel och pekare.
Avläsa föremål och platser.
Beskydd och rening av energier.
Att arbeta med ljuset.
Om änglar/skapa kontakt/änglahealing.
Övningar i att ta kontakt med andevärlden.
Att ta emot och förmedla intuitiva budskap, bilder.
Intuitivt måleri, förmedla budskap.
Regressionsövningar. Tidigare liv.
Mötet med andevärlden, änglar, anhöriga, guider.
Djurkommunikation och mycket mer.

Tiden mellan kurstillfällena kan du öva
hemma, enligt det kursmaterial som ingår!

                               
 
Kurspris: 1500 kronor/helg!
kursledare

MARITA LINDSTRÖM
KURSTIDER
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
09.00 - 17.00
        10/11
Söndag
         11/11
09.30 - 17.00
Made with WebSite X5
KURSER
Cellminnesmålning
Vedic Art
Medial utveckling

BEHANDLING
Regressionshypnos
NLP
Healing
Medial vägledning
Följ mig på
Back to content